Kirjanpito

 

Liian usein kuulee mainittavan "tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä", mikä jo itsessään kuulostaa oudolta ammattilaisen korvaan. Miten voit osata kirjanpitoa kunnolla, jos et osaa tehdä tilinpäätöstä? Ihan kuin ne jotenkin olisivat  toisistaan täysin erilliset asiat.. Jo tehtäessä kirjanpitoa on tärkeä suunnitella mm. tulevaa tilinpäätöstä tai välitilinpäätöstä ja lisäksi verosuunnittelu on hyvä ottaa osaksi jatkuvaa kirjanpitoa, jotta vältytään tilanteelta, missä tilinpäätöksessä ei ole enää mitään tehtävissä verojen suhteen. Myös ennakkoverojen mahdollisimman oikean määrän takaamiseksi kirjanpitäjän tulisi jatkuvasti seurata mahdollisesti toteutuvaa tulosta ja yhdessä asiakkaan kanssa keskustella tulevista "nousuista tai sukelluksista", jottei suuria yllätyksiä synny.

Me TaxWillerillä pyrimme paneutumaan asiakkaan liiketoimintaan syvällisemmin kuin vain ilmoittamalla kuukausittain maksettavan alvin määrän ja pitämään muutenkin yhteyttä molemminpuolisen hyödyn maksimoimiseksi. Pyrimme myös opastamaan asiakasta taloudellisissa asioissa, jotta kirjanpito palvelisi mahdollisimman hyvin häntä ja verottaja, sekä muut viranomaiset saisivat vain pakolliset raporttinsa siinä sivussa.

Vahvuutenamme on monen erilaisen liiketoiminnan tuntemisen lisäksi kyky käyttää monia eri ohjelmistoja, sekä myös nopea oppimiskyky uusien suhteen. Olemme yhdessä muun maailman kanssa siirtymässä entistä enemmän sähköisen taloushallinnon pariin, millä emme ainoastaan tarkoita sähköisten ohjelmistojen käyttöä vaan myös kuittien sähköistä tallentamista käyttäen internetin eri pilvipalveluita. Tarkoituksenamme on päästä kaikesta turhasta paperista eroon, mutta samalla toisaalta palvella jokaista asiakasta yksilönä, millä tarkoitamme että tulemme palvelemaan myös vanhanajan kirjanpitoa haluavia heidän vaatimalla ja hyväksi tuntemalla tavalla, mutta ainoastaan materiaalin(paperin) osalta. Muuten pyrimme, kuten aiemmin mainittu, olemaan yhteydessä myös muun kuin ALV:n osalta.

Vielä lyhyesti listaa osaamisestamme kirjanpidon ja tilinpäätösten saralta:
-toiminimet
-avoimet yhtiöt ja kommandiittiyhtiöt
-osakeyhtiöt
-asunto-osakeyhtiöt ja kiinteistöyhtiöt
-konsernitilinpäätökset
-ja paljon muuta.

Mikäli vähääkään kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

kirjanpito turku